Egy neves amerikai orvos szerint a Covid elleni oltás ​rákos megbetegedésekhez és meddőséghez vezethet, „bioterrorizmus injekcióval​”, és valószínűleg legalább 50 ezer halálesetet okozott az Egyesült Államokban az interjú időpontjáig

Úgy vélem, hogy a bioterrorizmus egy olyan formájának alkalmazása alatt állunk, amely világméretű, és úgy tűnik, hogy már sok éve tervezik. A bioterrorizmus első hulláma egy légúti vírus, amely elterjedt a világon, viszonylag kevés embert érintett, a lakosság körülbelül 1%-át, de nagy félelmet keltett.

Ma már 800 olyan esetünk van, amikor fiataloknál myocarditis, azaz szívizomgyulladás alakult ki. És mivel kardiológus vagyok, ebben a dologban klinikai tekintély pozícióban, azt mondom, hogy mivel a fiataloknál semmilyen klinikai előnye nincs ennek az oltásnak, ezért már egy eset is túl sok.

Az alapján, amit már az első injekciók után megtudtunk, nagyon félek attól, hogy az oltás kölcsönhatásba lép a p53-mal és a BRCA-val [emlőrákgén], hogy végső soron rákos megbetegedésekhez vezethet. Rákos megbetegedésekhez vezethet. A japánok már kimutatták, hogy a lipid részecskék a petefészkekben koncentrálódnak. Lehet, hogy sterilizálják a lakosságot? Ez elég jól illeszkedik ahhoz a hipotézishez, hogy ez az egész egy Gates Alapítványi program a népesség csökkentésére. Az első hullám az volt, hogy a légúti fertőzéssel megöljék az öregeket. A második hullám a túlélőket veszi célba, és a fiatalokat veszi célba, és sterilizálja őket. Ha megfigyeljük az üzeneteket az országban, az Egyesült Államokban, abból kiderül, hogy most már nem is érdeklik őket az öregek. A gyerekeket akarják, a gyerekeket akarják, a gyerekeket, a gyerekeket, a gyerekeket, a gyerekeket. A gyerekekre koncentrálnak.

Kapcsolódó