Dr. Bhakdi szerint további, az immunrendszert a szervezet ellen fordító génalapú oltások bevezetését tervezik

Itt és most vegyük észre, hogy az a döntés, hogy a tüskefehérjét tűzzék ennek a kriminális  kampánynak a zászlajára, egyáltalán nem volt ostobaság, egyáltalán nem volt vakmerőség. Nem, az egyedülállóan zseniális volt. Miért? Mert a világot most sikeresen leterelik a pályáról. Azzal ámítanak bennünket, hogy a Covid-19 injekciós készítmény veszélyei a tüskéből erednek. Logikusan tehát koronavírus-specifikusnak kell lenniük. A következtetés: rendben, akkor hajrá, tegyük félre a koronavírust. Ha szükséges, akár a hamis pandémiának is véget vethetünk. Vigasztalja hát a világot a megkönnyebbülés.

De közben hallgassanak a szakértők hangjára. A koronavírus-kampány a legcsodálatosabb célt szolgálta. Mert megmutatta, hogy a forradalmi technológia működik. Az oltások a szándéknak megfelelően indítják el a tüskefehérje-specifikus antitestek termelődését.

Tehát  kiáltják mindannyian  az emberiség nevében a világnak le kell aratnia ennek a tudományos mérföldkőnek az előnyeit. A génalapú szereknek gazdagítaniuk kell a rutin oltási programokat.​E programok kockázat-haszon aránya megkérdőjelezhetetlen. És semmi olyan veszélyes dolog, mint a koronavírus tüskefehérjéje, nem fogja megint elrontani a dolgokat. ​A siker előre programozott.

És most, kedves hallgatóság, tartsák nyitva a szemüket és a fülüket. Kikövezték az utat, hogy a génalapú injekciós készítmények azonnal megkapják a teljes körű engedélyt, amint elérhetővé válnak a világ minden egyes hagyományos oltását felváltani. Influenza, kanyaró, mumpsz, hepatitis. Minden, amit csak akarsz. ​Azonnal, preklinikai biztonsági vizsgálatok követelménye nélkül. Ha ez még nem elég botrányos: a lipid nanorészecskéket, amelyeknek ismertek a rendkívül mérgező és veszélyes tulajdonságaik, amelyeket soha nem engedélyeztek emberi felhasználásra, álcázva fogják becsempészni a kriminális engedélyezési ügyletbe.

Dr. Bhakdi felkérte az orvosokat, emlékezzenek vissza, mi az oka annak, hogy immunrendszerünk békén hagyja az egészséges sejtjeinket, de amikor a sejtek idegen ágensek otthonaivá válnak, akkor megtámadja azokat. Az immunrendszer a szervezet ellen fordul. Emlékezzenek vissza a szenzációs magyarázatra. Nobel-díjakat adtak ezekért a felfedezésekért. Ezután röviden ismerteti a magyarázatot:

A ​Doctors for Covid Ethics 2022.06.11-i szimpóziuma - videó

Kapcsolódó