Éles tárgyak a Covid-oltásokban

2021.12.15.

Dr. Noack szerint a tanulmányban látható frekvencia-sávok arra utalnak, hogy nem grafén-oxidról, hanem grafén-hidroxidról van szó. A grafén-hidroxid részecskék​ kb. 50 nanométer hosszúak és relatív szélesek, de csak 1 atom, azaz kb. 0,1 nanométer vastagságúak. Nagyon éles, óriási molekulák. Stabilak és biológiailag nem bomlanak le. Olyanok, mint valami apró borotvapengék. A vérben keringve átvághatják a vérereket, károsíthatják a szívet, agyvérzést okozhatnak. Boncolásnál az orvosok nem fognak találnak semmit. Új anyag, a toxikológusok nem ismerik. 

Dr. Noack szerint a grafén-hidroxid részecskék lehetnek a felelősek azért, hogy sokan elvéreznek az oltás után, vagy hirtelen összeesnek és meghalnak, pl. egészséges sportolók, akiknél gyorsan kering a vér. Úgy véli, hogy ezeket a hirtelen haláleseteket nem az mRNS okozhatja, amely szerinte figyelemelterelés. 

Dr. Noack videója sok példányban megtalálható az interneten, de általában egy rövidebb, kb. 17 perces változat. Egy hosszabb, kb. 32 perces videó itt nézhető meg: 
https://odysee.com/@R.A.I.N.:0/Dr.-Andreas-Noack-(23.11.2021)-Teil-2---GraphenHydroxid:6

Egy rész a videóból magyar felirattal.