Az oltások egyes gyártási tételei veszélyesebbnek tűnnek

2022.01.31.

Egyes gyártási tételek túlzott mértékű halálesetekkel, fogyatékosságokkal és mellékhatásokkal járnak. Ez az eltérés a következőkből adódhat ​–

  1. a mennyiség, azaz az adott tételben kiosztott adagok számának eltérése, VAGY 
  2. a dózisok toxicitásának eltérése.

Mindkét tényező szerepet játszhat. Amíg nem tudunk biztosat, a legjobb, ha óvatosak vagyunk.

Az egyes tételekben található adagok száma nem nyilvános, de a józan ész azt sugallja, hogy az eltérések nem lehetnek 3-4000-szeresek. 33 Pfizer-tétel számai már ismertek és a weboldalon olvashatók, közülük a legnagyobb 16-szor több adag oltást tartalmaz, mint a legkisebb. 

Úgy tűnik, hogy az állítólagos vészhelyzet leple alatt jelenleg nagyszabású kísérletet végeznek a lakosságon. Valójában az oltások ​„feltételes forgalomba hozatali engedélye​” után a vizsgálatok IV. fázisában (forgalomba hozatal utáni/megfigyelő vizsgálat) kell legyünk.   

A következő grafikonon a Janssen, a Moderna és a Pfizer tételek kódjai és toxicitási szintjei láthatók: a vízszintes tengely mentén a tételek kódjai olvashatók le alfanumerikus sorrendben, a függyőleges tengely mentén az egyes tételekhez tartozó mellékhatás-bejelentések száma. A grafikon a Pfizer Batch Codes and Toxicity videóból származik. Az egyes oltási tételek után az USA-ban bejelentett nemkívánatos reakciók, halálesetek, fogyatékosságok, életet kockáztató betegségek száma a www.howbadismybatch.com lapon nézhető meg.