Súlyos szövődmények, gyors lefolyású rákos betegségek, és halálesetek a koronavírus-oltás után – beszámoló az USA-ból

Miután [az oltást] bevezették a lakosság számára, a környékbeli idősek számára és az idősotthonokban, idősek jöttek hozzánk Coviddal. Ez elég érdekes volt, és furcsa. Majdnem egy héttel azután, hogy megkapták az első adagot, pozitív lett a Covid-tesztjük. Aztán elkezdtünk betegeket látni, akik megkapták az oltást, egy héttel később pedig bekerültek tüdőgyulladással. Biztosan állíthatom, hogy 2021 a tüdőgyulladás éve lesz. Függetlenül a Covidtól. Soha nem láttam még ennyi tüdőgyulladással, szepszissel küzdő embert, ráadásul a nyár közepén. Egész nyáron ezt volt a kórházban: tüdőgyulladás, tüdőgyulladás, tüdőgyulladás. Az oltás bevezetése után ​egyértelműen észrevettem, hogy megnőtt a szívinfarktus, a stroke, a vérrögök, a gyomor-bélrendszeri vérzések, a gyomor-bélrendszeri panaszok, a vakbélgyulladás, a hasnyálmirigy-gyulladás, a kiújuló rákos megbetegedések száma. Érezhetően megnőtt. Nem csak én vettem észre. Úgy tűnik, hogy mindenki tud róla. Világossá vált, hogy valami nincs rendben.

Deborah azt állÍtja, hogy azelőtt nem hallott a Vaccine Adverse Event Reporting System-ről​ (VAERS , az amerikai Oltást Követő Nemkívánatos Események Jelentési Rendszere), nem képezték ki őket ennek használatára, pedig törvény szerint jelenteni kellene a súlyos oltási szövődményeket. Az interneten keresgélt, hogy mi a helyzet az oltással, és úgy talált rá a VAERS-re. Azután elkezdte jelenteni a szövődményeket, az orvosok helyett is, ami sok munkával és telefonálással járt. A főnökei nem örvendtek ennek. Később megtiltották neki, hogy mások betegeiről jelentsen, csak a hozzá tartoztókról jelenthetett. A VAERS-nek különben bárki jelenthet. A főnökei arra is rá akarták venni, hogy a hivatalos álláspontot képviselje az oltással kapcsolatban. Mindez nyilvánvaló a titokban felvett beszélgetésekből.

Ami Deborah kórházában történt, az sok kórházban előfordulhat, vagyis, hogy a dolgozók látják az oltás utáni károsodásokat, betegségeket, haláleseteket, de nem jelentik be, vagy nem mindegyiket, és a főnökség nyomást gyakorol rájuk, hogy hallgassanak. Ha csupán a károsodások töredékét jelentik be, akkor könnyen le lehet tagadni az oltások veszélyességét.

Az oltás után megszaporodtak a rákos esetek is:

Kapcsolódó