Onkológus professzor a melanomás, limfómás, leukémiás és más rákos esetek számának megugrásáról az oltás után

Dalgleish professzor egy korábbi rövid videóban így foglalta össze tapasztalatait:

Angus Dalgleish vagyok. A St. George's onkológia professzora vagyok, onkológus szakorvos, ​és számos melanomás betegemnél, akik stabilan a 4-es stádiumban voltak, nagyon jó immunterápiában vagy egyéb kezelésben részesültek, és 5–20 éve kezelem őket, észrevettem, hogy most több mint hatnál, ​valószínűleg hétnél, sőt tegnap egy nyolcadiknál is, egyértelműen kiújult a betegség az emlékeztető oltás után.

Eleinte nem kapcsoltuk össze a kettőt, de amikor a betegek azt mondták, hogy „Szörnyen érzem magam az oltás óta, ​egyszerűen ki vagyok merülve”, olyan tüneteket írtak le, mint a hosszú Covid, és a következő dolog, amit tudunk, hogy két-három hét, pár hónap múlva egyértelmű bizonyíték van a kiújulásra. És ezek a ​kiújulások meglehetősen agresszívek, nem szelídek. Ezek olyan ​kiújulások, amelyek szisztémás ​kezelést igényelnek, szemben egy kis csomóval, amely sebészeti kimetszést igényel.

De nem csak erről van szó. ​Saját környezetemben nagyon sok olyan emberrel találkozom, akiknek nincs melanomájuk, korábban soha nem volt semmi bajuk, de most csomók és dudorok vannak rajtuk, és nem érzik jól magukat. És két ember, akikkel hosszasan beszélgettem, mind ​azt mondták, hogy szörnyen érzik magukat az emlékeztető oltás után. Az első két oltás után jól voltak, csak borzongtak, influenzásak voltak stb. ​Elmondták, hogy nagyon fáradtak, nagyon kimerültek, és az ágyban akartak maradni, és ez odáig vezetett, hogy elmentek az orvoshoz, vérképet csináltattak és vizsgálatokat végeztettek. É​s most már hetet ismerek közülük, kettőnek leukémiája van, a többieknek limfómája, és egyiküknek nagyon súlyos melanomája, és teljesen biztos benne, hogy azt az emlékeztető oltás váltotta ki, mivel szörnyű tünetek jelentkeztek.

Tehát tényleg szeretném felhívni mindenki figyelmét arra, hogy szerintem ez nem tűnik véletlennek, és össze kell fognunk, és meg kell néznünk, hogy ez egy valós következmény-e, és ha igen, akkor azonnal le kell állítanunk az összes emlékeztető oltást. Köszönöm.

Kapcsolódó