Egy amerikai​ repülőorvos azt ​javasolja, hogy ne engedjék felszállni a katonai repülőszemélyzet Covid-19 ellen beoltott tagjait, mert kockázatos

Az oltás és a szívizomgyulladás kapcsolatáról így ír:

18. A szakirodalomból kiderül, hogy ​a SAR-CoV-2-vel szembeni természetes immunitás tartós, teljes és jobb, mint az oltás kiváltotta immunitás. A Pfizer és a Moderna mRNS-oltásait összefüggésbe hozták a szívizomgyulladással, különösen a 16-24 év közötti fiatal férfiak esetében. Az új, fiatal katonai pilóták többsége a húszas évei elején jár. Tudjuk, hogy fennáll a szívizomgyulladás kockázata minden egyes mRNS-oltásnál. Ezenkívül most már tudjuk, hogy az oltás nem feltétlenül akadályozza meg a SAR-CoV-2 fertőzést vagy annak átvitelét. Ezért az mRNS-oltással teljesen beoltott személyeknél legalább két független kockázati tényezője van a szívizomgyulladásnak az oltás után. További emlékeztető oltások további kockázatot jelentenek... A mRNS-oltások alkalmazása a harcoló erőknél meghatározhatatlan mértékű kockázatot jelent egy olyan populációban, amelyben 1,4 millió aktív szolgálatban levő személyből 20-nál kevesebb halt meg SARsCoV-2-ben.

A Moderna fő összetevője az SM-102, ez sokkal veszélyesebb, mint az ALC-0315:

Dr. Theresa Long arról is ír, hogy átnézte​ a tudományos adatokat és a szakmailag lektorált tanulmányokat, amelyek arra a következtetésre jutottak, hogy a természetes immunitás legalább olyan jó, ha nem sokkal jobb, mint bármely ​jelenleg rendelkezésre álló Covid-oltás után kialakuló védettség. Az egyik tanulmány szerint a természetes immunitás 13-szor jobb védelmet nyújt a Covid-19 fertőzésekkel szemben, mint az oltások.

Kapcsolódó