A Pfizer egyik volt alkalmazottja szerint az oltás „világít”, ​valószínűleg luciferázt vagy grafén-oxidot tartalmaz

Az oltás világít, legalábbis a Pfizeré. És az ​az egyedüli komponensek, amelyekről tudom, hogy képesek erre, az SM102, amelyet luciferáznak hívnak, és a grafén-oxid. És azt állítják, hogy ezek közül egyik sincs benne.

Úgy néz ki, mintha valaki fogott volna egy kék világító pálcikát, feltörte volna, és a tartalmát beleöntötte volna az üvegcsébe. De csak akkor világít, ha fény van, és sötét a környezete, például sötét háttér vagy egy sötét asztal.

Ez egy világító vegyi anyag, megtalálható a ​szentjánosbogarakban, növényekben és halakban. Ez egyfajta szerves anyag és világít. És attól függően, hogy milyen típusú kémiai vegyületről van szó, vagy zöldesen világít, mint a ​szentjánosbogár, vagy kékesen. És ebben az esetben az oltóanyag kék, amikor világít, de amikor fehér háttér előtt van, akkor ​áttetsző. Ez nagyon furcsa, tekintve, hogy több százezer egységet néztem meg, és még egyszer sem láttam ilyet, még megközelítőt sem. Általában úgy néz ki, mint a víz.

Melissa e-mailt küldött a vállalatnak, és megkérdezte, hogy a luciferáz benne van-e a Covid-oltásban, és azt a választ kapta, hogy az oltás teszteléséhez használják, de a végtermékben nem lesz benne. A kérdés az, hogy akkor az oltás mitől világít?

Kapcsolódó