A Pfizer korábbi alelnöke azt ajánlja a terhes, a szülőképes korú és a fiatalabb nőknek, hogy ne adassák be a Covid-19 elleni oltásokat

Jelentős aggályaim vannak a Covid-ra adott válaszintézkedésekkel kapcsolatban, ma pedig különösképpen komoly aggályaim vannak a Covid elleni, génalapú oltások biztonságosságával kapcsolatban. Szóval, igazából azért szólalok fel, mert hazudnak Önöknek, hazudnak nekem. Nem kezelnek minket felnőttként, és a hatóságok nem adnak teljes körű tájékoztatást ezen termékek kockázatairól.

Dr. Yeadon a Covid-19 elleni oltásoknak a termékenységre és a terhességre gyakorolt hatásaival kapcsolatos aggodalmait három pontban fogalmazta meg:

1. ​Kísérleti szereket nem szabad terhes nőknek adni; ​a szükséges reproduktív toxikológiai vizsgálatokat nem végezték el ezekkel az oltásokkal

Dr. Yeadon kifejtette, hogy 60 évvel ezelőtt egy reggeli rosszullét elleni új készítmény, a thalidomid legalább 10.000 születési rendellenességhez vezetett. Az akkoriban végzett vizsgálatok nem tudták kiszűrni ​a thalidomidot, mint toxint az anyaméhben. A magzatok jólétét is figyelembe kell venni: 

És azt hiszem, azt is megtanította nekünk, hogy a magzatok nincsenek biztonságban és nem védettek a méhen belül, ahogyan azt korábban gondoltuk. Ők valójában apró fejlődési folyamatoknak, kritikus szakaszoknak a csodái, különösen a korai időszakban. Ha ilyenkor biokémiai vagy egyéb beavatkozás történik, az helyrehozhatatlanul megváltoztathatja a gyermek fejlődésének menetét.

Szóval ezt el kell mondani: soha, de soha nem lenne szabad adni egy terhes nőnek semmilyen nem megfelelően tesztelt gyógyszert vagy gyógyszerkészítményt. Pedig most ez történik. Kormányunk sürgeti a terhes nőket és a szülőképes korú nőket, hogy oltassák be magukat. Azt mondják nekik, hogy az biztonságos. És ez hazugság, mert azokat a vizsgálatokat egyszerűen nem végezték el. Tehát a reproduktív toxikológiai vizsgálatokat nem végezték el egyik termékkel sem​; természetesen nem a teszteknek a sorozatát, amit szeretnénk. Tehát itt állunk, és potenciálisan több százmillió szülőképes nőnek adnak be olyan termékeket, amelyeknek a megtermékenyülésre és a baba fejlődésére gyakorolt hatását nem vizsgálták.

Legnagyobb megdöbbenésemre azt találjuk, hogy az oltás nemcsak szétoszlik a szervezetben, majd újra kimosódik, mint remélnénk. A patkányok petefészkeiben koncentrálódik, és legalább 20-szor nagyobb mértékben, mint más háttérszövetekben, például az izmokban. Mit csinál ott? Nos, nem tudom. De nem akarja egy nő sem, hogy ez a termék a petefészkeiben legyen. Egyszerűen nem szükséges az immunitás kiváltásához, hogy az oltás a petefészkekben legyen. És mivel a petefészkekben koncentrálódik, idővel egyre magasabb koncentrációt ér el.

Tehát most van egy második problémánk is: hogy az oltás, legalábbis egy patkányban, eloszlik a petefészkekben. ​És elmondom, hogy a toxikológiában az általános szabály az, hogy ha nincs olyan adat, ami ellentmondana annak, amit megtudtunk, akkor azt a feltételezést alkalmazzuk az emberekre. Tehát az én feltételezésem jelenleg az, hogy ez történik minden nővel, aki megkapja ezeket az oltásokat. Ezek az oltások a petefészkekben koncentrálódnak. Ez nagyon aggasztó. Nem tudjuk, hogy mit fog okozni, de nem lehet jóindulatú, sőt nagyon káros lehet, mert az oltóanyagok ezután a koronavírus tüskefehérjéjét fogják expresszálni, és tudjuk, hogy a tüskefehérjének nem kívánt biológiai hatásai vannak.

És néhány hete megjelent egy tanulmány, amely pontosan azt mondja ki, ami miatt aggódtam. 15 nőnek beadták a Pfizer-oltást. Néhány naponta vérmintát vettek tőlük, és megmérték a tüskefehérje elleni antitesteket, amelyeknek a megjelenése több hétig tartott. A méhlepény elleni antitesteket is mérték, és azt találták, hogy az első 1-4 napon belül a saját méhlepény elleni antitestek 2,5​-3 -szorosára nőttek. Ez 300%-os növekedést jelent a saját méhlepény elleni antitestekben az első négy napban. Szóval, sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de ez egy oltás által kiváltott autoimmun támadás a saját méhlepény ellen. 

És szerintem arra lehet számítani, hogy ez minden szülőképes nőnél megtörténik: antitesteket fognak termelni ez ellen a kritikus fehérje ellen, amely szükséges a megtermékenyüléshez és a sikeres terhességhez. Nos, hogy mi lesz a hatása, azt nem tudhatjuk biztosan. Jóindulatú ez sem lehet. Nem tudom, hogy elég-e ahhoz, hogy az első trimeszterben vetélést okozzon. De azt gondolom, hogy igen, mert átnéztem a szakirodalmat, és azoknál a nőknél, akik sajnos úgynevezett autoimmun betegségekben szenvednek, általában magasabb az első trimeszteri ​vetélések aránya, és ez az oltás egy autoimmun reakciót váltott ki.

Azért vagyok itt, hogy figyelmeztessem önöket: ha szülőképes korúak vagy fiatalabbak, és még nincsenek a menopauzában, akkor erősen ajánlom, hogy ne fogadják el ezeket az oltásokat. 

Kapcsolódó