Súlyosan károsodott csecsemő tragikus története, egy ​perinatológus és egy ápolónő beszámolói oltás utáni problémákról és halvaszületésekről – ​Shot Dead film 2.

2023.12.02.

A Shot Dead („Halálba oltva”) című film, amelynek bemutatója 2023. november 9-én volt, két amerikai fiatal és egy amerikai csecsemő tragikus történetét mutatja be, akik a Covid-injekció áldozatai lettek. A 18 éves Trista Martin és a 17 éves Ernesto Ramirez Jr. maguk kapták az oltást, míg Naomi White újszülött esetében, aki 11 órával a születése után halt meg, az édesanyát oltották be az első trimeszterben.

Az áldozatok családjain kívül a filmben megszólal több egészségügyi szakember is: Dr. Peter McCullough kardiológus, Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász és Michelle Gershman szakképzett ápolónő. 

Naomi Lainey White (​2023. január 15.  – ​2023. január 16.) halála

Victoria White terhességének első trimeszterében beoltatta magát a Covid-oltással, hogy megtarthassa az állását az idősotthonban. Elmondása szerint ezután sok minden másképpen alakult, mint az első terhességénél. A magzat másképp mozgott, neki sokszor voltak fájdalmai. Szülés közben a baba szívverése 50 alá csökkent, percekig nem emelkedett meg. Születése után a kislány, Naomi, csak egyszer sírt fel, lila volt, nem kapott elég oxigént, csak az egyik tüdeje működött, a másik összeesett. Veleszületett rekeszsérve volt, ami egy nagyon súlyos rendellenesség. Két agyvérzést is elszenvedett. A köldökzsinór nagyon rövid volt: 10cm a kb. 30cm helyett. 

Victoria felkereste Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász perinatológust, aki 44 éve praktizál, és az elmúlt kb. 4 évben 26 000 pácienst látott. Dr. Thorp nyilatkozik a filmben az esetről és az általa tapasztalt szülészeti és meddőségi problémákról. Részletek alább olvashatók. 

Dr. James Thorp szülész-nőgyógyász perinatológus az általa tapasztalt károsodásokról, halálról és pusztításról

Van-e összefüggés a oltással? És én azt mondtam: feltétlenül, igen. Bármi, bármilyen hasonló oltás, ami gyulladást okoz, minden bizonnyal képes bármilyen fejlődési rendellenességet okozni, mert döntő a fejlődés szempontjából. A világ talán ​legkiválóbb szakértője, ​perinatológus orvosa, Roberto Romero, egy zseniális kutató, aki 5 évtizede kutatja a terhesség alatti gyulladást [...]: ​bármilyen anyag, amely gyulladást okoz a terhesség alatt, ​az minden szervrendszer számára halálos. ​Ez a leginkább gyulladáskeltő anyag [az oltás, tüskefehérje], amely ‒ tapasztalataim szerint​ ‒ valaha is előfordult az emberiség történetében.

Amit az elmúlt 3 év során láttam, azt hiszem, komoly aggodalomra ad okot: a számtalan, ​nagyon kedvezőtlen szülészeti kimenetel és a meddőségi problémák sokasága. Ezt láttam a klinikai praxisomban. ​A menstruációs rendellenességek és a vetélések kockázata egyszerűen példátlan a pályafutásomban. ​Nagyon komoly aggodalmaim kezdtek lenni az oltások bevezetése után, amikor láttam a sok​ károsodást, halált és pusztítást.

Számszerűsíthetjük a tüskefehérje mennyiségét azokban, akiket beoltottak, szemben azokkal, akiket nem oltottak be, de átestek Covid-19 fertőzésen. Csillagászati értéket kapunk: a tüskefehérje koncentrációjának szintje a beoltás után milliárdszor nagyobb, mint közvetlenül a Covid-19 fertőzés után. ​De most, amikor [az oltás] megváltoztatja a géneket, hogy egyfajta mérgező fehérjét termeljenek az ember egész hátralévő életében, az szörnyű káros hatással van az érrendszerre és a szervek fejlődésére. És joggal feltételezhetjük, hogy ez könnyen okozhatta Naomi ​fejlődési rendellenességét Tori méhében.

[Egy Pfizer dokumentum adataival kapcsolatban] Látni fogja: a bevezetés első 10 hetében ez volt a valaha ismert leghalálosabb szer. ​Felhívok mindenkit, aki ezt nézi, ahogy az elmúlt 2 évben tettem, ​​hogy mutasson nekem egy másik olyan gyógyszer bevezetést, ahol 1223 ember halt meg az oltás után. Ilyen nem létezik. ​1976-ban, amikor orvostanhallgató voltam, és bevezették a sertésinfluenza elleni oltóanyagot, 26 halott volt abban az időszakban, és azonnal kivonták a forgalomból. Rotavírus elleni oltás 1999​‒2000-ben: senki sem halt meg, egyetlen gyermek sem halt bele. Volt egy tucat eset, amikor a test, a belek teleszkópszerűen összecsúsztak, úgynevezett ​intussusceptio, azonnal kivonták a forgalomból. Mi a különbség most?

Dr. James Thorp a magzati halálozások, halvaszületések számának rendkívüli megemelkedéséről is beszélt. Míg amerikai kormányzati adatok szerint 2017-ben és 2018-ban 5,89, 2019-ben 5,70 és 2020-ban, a nagy Covid-halálozás évében 5,74, addig az oltás bevezetése után 2021 júliusa és 2022 augusztusa között 29,3 volt az 1000 születésre vetített magzati halálozási (halvaszületési) arány az USA-ban, ami 5-szörös növekedést jelent (jobboldali ábra).

A filmben megszólal Michelle Gershman szakképzett kaliforniai ápolónő is, aki 3 évig a kardiológián, majd 3 évig a ​gyermekágyas osztályon dolgozott, a film készítésének idején is. A Covid-oltás bevezetése után észrevette, hogy megnövekedett a halvaszületések aránya: míg előtte néhány havonta született náluk 1-2 halott magzat, addíg 2021 márciusától hetente. 2022 őszétől pedig kb. naponta született egy halott magzat, de előfordult, hogy egyetlen nap több halvaszületés is történt. Egy rövid rész a beszámolójából:

Azután 2021 márciusában, nagyjából ebben az időben kezdett megnőni a magzati elhalálozások száma. Magzati elhalálozás az, amikor a baba meghal az anyában. És ezek alapvetően időre született csecsemők voltak. És úgy tűnt, mintha mindez egy minta szerint történne. Ezek az anyák elmentek az orvosi rendelőbe, amikor szülés előtt álltak, kaptak egy Covid elleni oltást, és kb. 1 héten belül megszültek egy halott babát. Folyamatosan láttam ezeket a magzati elhalálozásokat, ​folyamatosan láttam ezeket az egészségügyi problémákkal küzdő anyákat, folyamatosan láttam olyan anyákat, akiknek magas a vérnyomásuk, vérzik a szemük, vérrögök jönnek ki belőlük, mindezeket a szörnyű dolgokat, amiket csak horrorfilmben lát az ember. ​És ez van minden alkalommal, amikor munkába megyek. Látom a babákat, akiknek súlyos sárgaságuk van, légzési problémáik, és mindezek a dolgok, amik korábban nem történtek meg. 

Kapcsolódó