A koronavírus elleni oltásokat azonnal le kell állítani, mondta egy neves amerikai toxikológus a CDC-nek

Mellekhatasok EK

Dr. Janci Chunn Lindsay, Ph.D., molekuláris biológus és toxikológus, a CDC-hez intézett nyilvános felszólalásában a Covid-19 elleni oltások gyártásának és forgalmazásának azonnali leállítására szólított fel. 2021. április 23-án a CDC Immunizációs Tanácsadó Bizottsága (Advisory Committee on Immunization Practices, ACIP) ülést tartott Atlantában. Az ACIP-ülésnek a középpontjában a Covid elleni oltásokat követő véralvadási zavarok álltak. Dr. Janci Chunn Lindsay felszólalt a nyilvános hozzászólásra szánt idő alatt. 

Tanúvallomása meghallgatható a YouTube-on, átirata pedig itt olvasható.

Dr. Janci Chunn Lindsay tanúvallomásáanak magyar fordítása:

Üdvözlöm Önöket, dr. Janci Chunn Lindsay vagyok. Biokémiából és molekuláris biológiából doktoráltam a Texasi Egyetemen, és több mint 30 év tudományos tapasztalattal rendelkezem, elsősorban a toxikológia és a mechanisztikus biológia területén. 

Az 1990-es évek közepén közreműködtem egy fogamzásgátló oltás kifejlesztésében emberek számára, amely végül nem kívánt autoimmun petefészkek-pusztulást és sterilitást okozott az állatkísérleti modellekben; az ez ellen irányuló erőfeszítések és a szekvenciaelemzések ellenére, amelyek ezt nem jelezték előre. 

Határozottan úgy gondolom, hogy azonnal le kell állítani az összes génterápiás oltást, mivel több szempontból is biztonsági aggályok merültek fel. 

Először is, hiteles okunk van feltételezni, hogy a génterápiák [Covid-oltások] keresztreakcióba lépnek a spermiumokban, a petesejtekben és a méhlepényben lévő szincitinnel és reproduktív fehérjékkel, és a termékenység és a szaporodás károsodásához vezetnek.

Bill Gallagher elismert virológus kiváló érveket hozott fel arra vonatkozóan, hogy miért  várható keresztreakció: a tüskefehérjék és a szincitin-1 és szincitin-2 közötti béta lap konformációs hasonlóságok miatt. Még nem láttam egyetlen olyan immunológiai tanulmányt sem, amely ezt megcáfolta volna, annak ellenére, hogy a gyártóknak szó szerint egyetlen napjukba kerülne elvégezni a szincitin-vizsgálatokat, hogy ezt megállapítsák. Több mint egy év telt el azóta, hogy először állították, hogy ez előfordulhat.

Április 9-ig 100 vetélést jelentették a VAERS-nek. A spermatogenezis károsodásáról is érkeztek jelentések, és méhlepényi leletekről mind a természetes fertőzés, mind a beoltott és a szincitint kiütő állatmodellek esetén, amelyek hasonló méhlepény-patológiát mutatnak, ami a szincitin által közvetített szerepet jelzi.  Ezenkívül több beszámolót is hallottunk menstruációs rendellenességekről a beoltottaknál.  Ezeket ki kell vizsgálni. 

Egyszerűen nem adhatjuk be ezeket a génterápiákat [oltásokat] gyermekeinknek, akiknél 0,002%-os a Covid-halálozás kockázata, ha megfertőződnak vagy a szülőképes korú népesség bármely más tagjának, anélkül, hogy ezt a kérdést alaposan ki ne vizsgálnánk. [Ha beadjuk], akkor potenciálisan sterilizálhatunk egy egész generációt. A spekuláció, hogy ez nem fog bekövetkezni, és néhány anekdotikus beszámoló a kísérletek során bekövetkezett terhességekről nem elegendő bizonyíték arra, hogy ez nem hat a lakosság egészére.

Másodszor, az összes génterápia véralvadási zavarokat okoz. Ez nem csak egy gyártóra és nem csak egy korcsoportra korlátozódik, mivel egészséges fiatal felnőtteknél is látunk véralvadási zavarok okozta haláleseteket, másodlagos társbetegségek nélkül. 

Április 9-ig 795 véralvadási rendellenességgel kapcsolatos jelentés érkezett a VAERS jelentési rendszerbe, 338 ezek közül trombocitopénia miatt.

Vannak előre és hátrafelé mutató mechanisztikus elvek arra vonatkozóan, hogy ez miért történik. A természetes fertőzésről ismert, hogy a tüskefehérje miatt véralvadási zavarokat okoz. Minden génterápiás oltás a szervezetet a tüskefehérje előállítására irányítja. Zhang és munkatársai 2020 szeptemberében kimutatták, hogy ha a tüskefehérjét olyan egerekbe jutattjuk infúzióval, amelyeknek humanizált ACE-2 receptorai vannak a vérlemezkéken, akkor disszeminált trombózist is kapunk. 

Az emberi vérrel in vitro inkubált tüskefehérje szintén vérrögök kialakulását okozta, amelyek ellenálltak a fibrinolízisnek. [A fibrinolízis a szervezet vérrögöket lebontó folyamata]. A tüskefehérje olyan trombocitikus eseményeket okoz, amelyek természetes úton nem oldhatók fel, és minden oltást le kell állítani abban a reményben, hogy úgy lehet őket átalakítani, hogy védjenek e káros hatás ellen.

Harmadszor, erős bizonyíték van az immun-menekülésre a világjárvány nyomása alatt beadott szivärgó oltásokkal...

Dr. Janci Chunn Lindsay beszédét itt megszakították, azzal, hogy felszólalásának ideje lejárt.  

Jennifer Margulis, Ph.D., író, oknyomozó újságíró lapján ehhez a következőket olvassuk:

Megkerestem Dr. Janci Chunn Lindsay-t, hogy megtudjam, a termékenységgel és a véralvadási zavarokkal kapcsolatos aggodalmain kívül mit szeretett volna még megosztani az ACIP-vel. Visszaküldte nekem a harmadik pontját, amelyet írásbeli tanúvallomásként nyújtott be. 

„Harmadszor, erős bizonyíték van az immun-menekülésre, és arra, hogy a világjárvány nyomása alatt ezekkel a szívárgó oltásokkal [a szivárgó oltások csökkentik a tüneteket, de a beoltottak megfertőzödhetnek és továbbadhatják a vírusokat] történő oltás halálosabb mutánsok kialakulását segíti elő, amelyek egyrészt újonnan fertőzik a fiatalabb korosztályokat, másrészt több Covid-dal összefüggő halálesetet okoznak a lakosság körében, mint amennyi beavatkozás nélkül előfordult volna. Vagyis bizonyíték van arra, hogy az oltások súlyosbítják a világjárványt.

Egyértelmű, hogy közvetlenül az oltások után ideiglenes immundepressziót tapasztalunk [lásd a World Meter Global Covid által közölt halálesetek számát az oltások után], és a tüskefehérjéken, valamint a szincitin-2-n vannak immunszuppresszív régiók, amelyek valószínűleg okozhatják ezt, T-sejt álatl közvetített mechanizmuson keresztül. Ha nem állítjuk le ezt az oltási kampányt, amíg ezeket a kérdéseket ki nem vizsgáljuk, akkor lehet, hogy olyan jelenséget fogunk tapasztalni, mint a Marek-kóros csirkéknél

Most már elég bizonyítékunk van arra, hogy egyértelmű összefüggést lássunk a megnövekedett számú Covid halálozások és az oltáskampányok között. Ez nem véletlen. Ez az oltások nem szándékos, sajnálatos hatása. Egyszerűen nem hunyhatunk szemet, és nem tehetünk úgy, mintha ez nem fordulna elő. Azonnal le kell állítanunk minden Covid-oltás beadását, mielőtt valódi világjárványt hozunk létre, amelyet nem tudunk megfékezni.”

[Megjegyzés: Más vélemények szerint az oltás nem vezethet veszélyesebb mutánsok létrejöttéhez.]