Szívizom, agysejtek, és rugalmas rostok pusztulása Covid-oltás után – neves német patológus rájött, miért „öregednek” gyorsabban egyes beoltottak

Prof. Dr. Arne Burkhardt

Vannak nem megújuló elemek, amelyek elpusztulnak. Ezek a szívizom-sejtek​, ez fizikai gyengeséghez és rokkantsághoz vezet [...] A második az idegsejtek, ez többszörös neurológiai hibához vezet a teszteken, és a beszédképesség időleges elvesztését, súlyos személyiségváltozásokat és eszméletvesztéses időszakokat okoz.

És a harmadik, ami nem annyira ismert és nem sokat gondoltak rá mostanáig, az a rugalmas lamellák. ​Nos, a ​rugalmas lamellák a pubertás után soha nem cserélődnek ki, tehát ha elvesznek, akkor elvesznek. 

És mi ennek a következménye? Az artériákban medianekrózis, szakadás, pusztulás és heg. ​Ha pedig heg van, akkor az aorta, az artériák rugalmassága csökken, és a vérnyomás emelkedik. A bőrben ez idő előtti öregedéshez vezet. ​És azt kell mondanom, mivel az emberek tudják, hogy van telefonom, felhívnak, és egyfajta telefonos tanácsadást tartok, és az egyik leggyakoribb panasz most az, hogy valaki felhív, és azt mondja: „Nos, a férjem, körülbelül 10 évvel idősebbnek néz ki, amióta beoltották.” És azt hiszem, tudom, hogy miért: a rugalmas lamellák elvesztése miatt.

Úgy gondolom tehát, hogy ezek lesújtó eredmények a hosszú távú jövőre nézve, mert 10 év múlva senki sem fog arra gondolni, hogy a vérnyomásemelkedés talán az aorta elváltozásaiból eredhetett. ​Szóval szerintem ez valóban riasztó, és ezért kell a nyilvánossághoz fordulnunk.

1. kép: Endotélsejtek leválása és pusztulása egy szívvénában oltás után.

2. kép: Szívizom beszivárgott limfocitákkal, az izomrostok felbomlásának előrehaladott stádiumában (54 éves nő, kétszer beoltva Comirnaty-val).

3. kép: 63 éves nő agyi tűbiopsziája, 12 hónappal az oltás után. A nő egyszer Modernával, egyszer Comirnaty-val volt beoltva. .

4. kép: idegsejtek expresszálják a tüskefehérjét, bal felső sarokban vérér gyulladásos infiltrátummal.

5. kép: Rugalmas lamellák az aortában.

6. kép: Lyuk az aorta falában, medianekrózis.

7. kép: Aorta kettőbe hasadt fala. A halál az aorta megrepedése miatt következett be. 

8. kép: 87 éves nő, kis agyi ér látható. Bal oldalon az elasztikus lamellák hiányoznak, mikro aneurizma.

9. kép: 38 éves férfi, kétszer Comirnaty-val beoltva. Bőrében a rugalmas rostok lecsökkentek. Jobboldalt felül ép bőr rugalmas rostokkal.

A 10. kép: bőr alatti szövet rugalmas rostjainak pusztulása. Jobboldalt felül ép bőr alatti szövet.

Kapcsolódó