Limfociták „ámokfutása​”, levált endotélsejtek, összetapadt vörösvérsejtek a Covid-19 elleni oltások után – ​német patológusok megállapításai

Azt kell mondanom, hogy amit most megmutatok, azok közül sok mindent most láttam először, és néhány dolgot még nem tudok megnevezni, még keresem a szavakat, és ezek olyan változások, ​amelyeket valószínűleg még senki sem látott, legalábbis részben. 

Dr. Arne Burkhardt prezentációja letölthető a pathologie-konferenz.de lapján, megnézhető pl. itt.

A teljesen kiértékelt 8, és a részben kiértékelt 1 eset közül a patológusok 5-nél találták úgy, hogy az elhalálozás az oltással nagy valószínűséggel összefügg, 2-nél valószínűleg összefügg, 1-nél a kapcsolat nem világos/lehetséges, és 1-nél a kapcsolat inkább véletlenszerű.

Az 5 esetnél, ahol az elhalálozás nagy valószínűséggel összefügg az oltással, a betegségek között szerepel limfocitás szívizomgyulladás, epicarditis, limfocitás alveolitis, idegentest-okozta mikroembólia tüdőben, tüdőinfarktus, lép/hasnyálmirigy-nekrózis, bőrvaszkulitisz, érgyulladás, Sjögren-szindróma, minden esetben több betegség. ​A limfocitás szívizomgyulladás, amelyet vírusrészek okoznak, mind az 5 elhunytnál előfordult. A halál az oltás után 8-68 nappal következett be, egy esetben az eltelt idő ismeretlen.

A patológusok néhány főbb megállapítása a szövetelemzések után:

„Limfociták ámokfutása minden szövetben és szervben​“

A patológusok nagyon sok limfocitát találtak különféle szövetekeben, ott is, „ahol semmi keresnivalójuk sincs“. Bár a limfociták járőröznek az egész testben, és máskor is találni néhányat, de ilyen sok limfocita gyulladásra utal. A következő képeken a kis sötét pontok a limfociták, az utolsó két képen limfocita-tüszők láthatóak (a képekre kattintva azok nagyobb méretben is megtekinthetők). A prezentáció még több képet tartalmaz.

A koronavírus elleni oltás ismert és feltételezett mellékhatásai, amelyek halálhoz vezethetnek

Ismert mellékhatások, amelyek halálhoz vezethetnek
  • Sinus trombózis
  • Tromboembóliás események
  • Szívizomgyulladás / epicarditis (pumpa nem működése, ritmuszavar okozta halál)
  • ún. oltás utáni áttöréses fertőzés (újrafertőződés)
Feltételezett mellékhatások, ​amelyek halálhoz vezethetnek
  • Autoimmun jelenségek (​​„önmaga elleni támadás​”)
  • Az immunképesség csökkenése
  • A rák növekedésének befolyásolása
  • Érrendszeri károsodás ​„endothelitis​”, érgyulladás, perivaszlulitisz
  • Vörösvérsejtek „csomósodása”

Kapcsolódó