Limfociták „ámokfutása​”, levált endotélsejtek, összetapadt vörösvérsejtek a Covid-19 elleni oltások után – ​német patológusok megállapításai

A németországi reutlingeni patológiai intézetben 2021. szeptember 20-án egy sajtótájékoztató keretében bemutatták több, Covid-19 elleni oltás után elhunyt személy boncolási eredményeit (a pathologie-konferenz.de lap alsó részén a Teil1, a prezentáció le is tölthető) és különböző gyártók Covid-oltásaiban talált idegen anyagokról készült képeket. Itt most a boncolási eredményekről esik szó. A szövetelemzéseket Prof. Dr. Arne Burkhardt és Prof. Dr. Walter Lang végezték. 

Prof. Dr. Arne Burkhardt saját elmondása szerint kb. 40.000 boncolást és 500.000 biopsziát értékelt ki, de amit a beoltottaknál látott, az még őt is meglepte: „​Azt kell mondanom, hogy amit most megmutatok, azok közül sok mindent most láttam először, és néhány dolgot még nem tudok megnevezni, még keresem a szavakat, és ezek olyan változások, ​amelyeket valószínűleg még senki sem látott, legalábbis részben.“

A teljesen kiértékelt 8, és a részben kiértékelt 1 eset közül a patológusok 5-nél találták úgy, hogy az elhalálozás az oltással nagy valószínűséggel összefügg, 2-nél valószínűleg összefügg, 1-nél a kapcsolat nem világos/lehetséges, és 1-nél a kapcsolat inkább véletlenszerű.

Az 5 esetnél, ahol az elhalálozás nagy valószínűséggel összefügg az oltással, a betegségek között szerepel limfocitás szívizomgyulladás, epicarditis, limfocitás alveolitis, idegentest-okozta mikroembólia tüdőben, tüdőinfarktus, lép/hasnyálmirigy-nekrózis, bőrvaszkulitisz, érgyulladás, Sjögren-szindróma, minden esetben több betegség. ​A limfocitás szívizomgyulladás, amelyet vírusrészek okoznak, mind az 5 elhunytnál előfordult. A halál az oltás után 8-68 nappal következett be, egy esetben az eltelt idő ismeretlen. 

A patológusok néhány főbb megállapítása a szövetelemzések után:

„Limfociták ámokfutása minden szövetben és szervben​“

A patológusok nagyon sok limfocitát találtak különféle szövetekeben, ott is, „ahol semmi keresnivalójuk sincs“. Bár a limfociták járőröznek az egész testben, és máskor is találni néhányat, de ilyen sok limfocita gyulladásra utal. A következő képeken a kis sötét pontok a limfociták, az utolsó két képen limfocita-tüszők láthatóak (a képekre kattintva azok nagyobb méretben is megtekinthetők). A prezentáció még több képet tartalmaz.

A koronavírus elleni oltás ismert és feltételezett mellékhatásai, amelyek halálhoz vezethetnek

Ismert mellékhatások, amelyek halálhoz vezethetnek
  • Sinus trombózis
  • Tromboembóliás események
  • Szívizomgyulladás / epicarditis (pumpa nem működése, ritmuszavar okozta halál)
  • ún. oltás utáni áttöréses fertőzés (újrafertőződés)
Feltételezett mellékhatások, ​amelyek halálhoz vezethetnek
  • Autoimmun jelenségek (​​„önmaga elleni támadás​”)
  • Az immunképesség csökkenése
  • A rák növekedésének befolyásolása
  • Érrendszeri károsodás ​„endothelitis​”, érgyulladás, perivaszlulitisz
  • Vörösvérsejtek „csomósodása”

Kapcsolódó