Két német patológus először mutatott ki tüskefehérjét egy oltás után elhunyt személy szervezetében, majd kellemetlen kérdéseket tett fel a BioNTech vezetőjének

Az oltás-tüskefehérje első alkalommal történő kimutatása egy Covid-19 elleni oltás után meghalt személynél

Immunhisztológiailag most először igazolódott be az a gyanú, hogy a Covid-19 elleni ​​„oltás” eredményeként a szervezetben képződött tüskefehérje lehet a felelős a p​atológiailag megállapított érgyulladásokért és érelváltozásokért. 

Prof. Arne Burkhardt és Prof. Walter Lang patológusoknak és csapatuknak sikerült megbízhatóan kimutatniuk az oltás-tüskefehérjét egy olyan személy ereiben, aki 4 hónappal az ​„oltás” után meghalt, és akinek érrendszeri elváltozásai és oltás által kiváltott szívizomgyulladása is volt. A kimutatás sikeres volt a tüskefehérjére specifikus antitest segítségével, hagyományos immunhisztokémiai módszerrel, a szövetmetszeteken.

A leírt kimutatási módszer alkalmazható minden olyan szerv- és sejtkárosodásra, amelynél a Covid-19 elleni ​„oltást” követően feltűnő ​kóros leletek jelentkeznek. Ebből következik: etikai, jogi és tudományos okokból a Covid-19 elleni ​„oltás” okozta károkkal kapcsolatos valamennyi kórszövettani vizsgálatot azonnali hatállyal ki kell egészíteni ezzel a módszerrel. 

Reutlingen, 2022.01.17.
Prof. Dr. Arne Burkhardt
Prof. Dr. Walter Lang 

Ezután a két patológus a BioNTech vezérigazgatójához, Ugur Sahinhoz fordult. A levél a Report24-en olvasható, letölthető. Ebben  a következőket írják:

Kapcsolódó