Az RNS-oltások véget nem érő veszélyei

2023.08.27.

Azért írtuk [ezt a levelet], mert a WHO, a CDC, az FDA és az összes cimborájuk, beleértve a kanadai hatóságokat is, úgy döntött, hogy a jövőben a világ összes oltása RNS-oltásokon fog alapulni. és minden egyes új RNS-oltást automatikusan engedélyezni fognak, mindenféle ellenőrzés nélkül. Sem a hatékonyságot, sem a biztonságosságot nem fogják megvizsgálni.

Dr. Sucharit Bhakdi egy Laura-Lynn Tylor Thompsonnal készített interjúban.

A végzetes probléma

Az immunrendszer felismeri és elpusztítja a test idegen fehérjéket termelő sejteit. Ez rendszeresen megtörténik, amikor sejtjeinket vírusok támadják meg.​ Ezt a képességet, hogy felismerjük, ami idegen a test számára, születésünkkor kapjuk. ​Egész életünk során védelmet nyújt, mivel a vírusfertőzött sejteket így hatékonyan eltávolíthatjuk. Az immunrendszer ezen veleszületett védelmét nem lehet elnyomni. Ha tehát bármilyen idegen fehérje tervét tartalmazó mRNS-t juttatunk egy sejtbe, akkor azt a sejtet az immunrendszer megtámadja.

Ez a végzetes probléma az egész koncepció alapja. Az egyes injekciókkal beadott, becsomagolt mRNS mennyisége óriási. Számtalan immuntámadás fog történni az egész testben, amely csak akkor áll le, ha az idegen fehérje termelése leáll. Mennyi időbe telik ez? ​Csak néhány napba, ahogyan azt az oltóanyaggyártók és a szabályozó hatóságok szeretik állítani?

A végső katasztrófa

2022-ben riasztó felfedezést tettek, amely ellentmond ennek az állításnak. Még hetekkel az injekciók beadása után is felfedeztek RNS-utasítással előállított tüskefehérjéket a beoltott egyénekben (1-2). ​Ez pedig súlyos, többszervi gyulladással és gyakran halálos kimenetelű betegségekkel járt (2,3). Mi lehet az oka egy meglehetősen rövid élettartamú mRNS fehérje-terv hosszú ideig tartó termelődésének és a hosszan tartó gyulladásoknak?

Erre egy lehetséges és nagyon ijesztő választ adott McKernan és munkatársainak nemrégiben tett felfedezése (4). Az mRNS előállítása után a plazmid-DNS sablonokat el kell távolítani még a csomagolási folyamat megkezdése előtt. Ellenkező esetben a plazmidok is a zsírgömböcskékben végzik. McKernan arról számolt be, hogy a plazmid-DNS eltávolításának ezt a döntő fontosságú lépését nem végezték lelkiismeretesen. Nagy mennyiségű plazmid-DNS-t találtak becsomagolt formában. A csomagolás, akárcsak az mRNS esetében, garantálta a sikeres bejutást a test sejtjeie. A különbség az, hogy a DNS sokkal stabilabb, mint az mRNS, és hosszabb ideig szolgálhat receptként a termeléshez.

Egy működőképes idegen kromoszómának a sejtszintű felvétele nem kevesebbet jelent, mint genetikai módosítást. ​Valószínű, hogy erre a sorsra jutnak azok az emberek, akiknek az oltással együtt beadták a becsomagolt bakteriális plazmidokat. ​Bármely idegen gén expressziója immunrendszeri támadást indít a termelő sejtek ellen. Az idegen fehérje ​folytatódó termelése a sejt halálát jelenti. Ez az egész szervezetben meg fog történni. Az erek sérülése miatt vérrögök képződnek, és a szövetek elhalnak az oxigénhiány miatt. A szív olyan szerv, amely nem tudja pótolni az elhalt sejteket. Ki nem hallott a hirtelen szívhalál rejtélyes eseteiről világszerte? Ezek csak a jéghegy csúcsát jelentik. Az oltások okozta szívbetegségek napirenden vannak fiatalok és idősek körében. A második szerv, amely nem tudja pótolni sejtjeinek halálát, az agy. Attól függően, hogy hol történik az oltás okozta károsodás, neurológiai és pszichológiai elváltozások léphetnek fel.

A saját test ellen irányuló, és egyénileg meglehetősen ritkán előforduló betegségek (autoimmun betegségek) az mRNS-injekció hatására most csoportosan és egyidejűleg alakulhatnak ki különböző szervekben. A károsodásnak ezt a rendkívüli egybeesését jól szemlélteti egy 14 éves gyermek tragikus esete, aki egy olyan, több szervet érintő gyulladásban halt meg, amilyenre korábban még nem volt példa (5).

Ezenkívül az oltás komoly negatív hatást gyakorolhat mind a termékenységre, mind a szaporodásra. Az oltóanyagok felhalmozódnak a szaporítószervekben, ami közvetlenül befolyásolja a termékenységet.
A vérben keringő RNS és DNS felszívódása a méhlepény sejtjeibe halvaszületéshez vezethet. A méhlepény károsodása lehetővé teheti azt is, hogy idegen gének kerüljenek a születendő gyermek vérkeringésébe. ​A köldökzsinórvérben lévő őssejtek károsodnak és számuk csökken az oltás után (6), és okkal feltételezhető, hogy az idegen gének eljutnak a magzatba az anyaméhben. Ezen túlmenően az oltások csomagolóanyag​a bizonyítottan jelen van az anyatejben (7). ​A szülés utáni első hetekben nagy a bélrendszer áteresztőképessége (8), és félő, hogy a szoptatás lehetővé teszi a oltóanyagok közvetlen átadását az újszülöttnek. Ez ahhoz vezetne, hogy már az újszülöttekben aktiválódnának a sejtekben lévő öngyilkossági mechanizmusok.

A laboratóriumban lehetőség van arra, hogy becsempészett idegen DNS-t illesszenek az élet könyvébe. ​Ha ez megtörténne a beoltott emberekben, a lehetséges következmények végtelenek lennének. ​A sejtosztódást és a sejtfejlődést irányító, finoman összehangolt hálózat megzavarása rákhoz vezethet. A spermiumokban és a megtermékenyített petesejtekben bekövetkező mutációk öröklődővé tehetik a megváltozott tulajdonságokat, és embertől [...] eltérő lények kialakulásához vezethetnek.

Következtetés

Az immunrendszernek a vírusfehérjéket termelő sejtek elleni támadása miatt a szövetek és erek széles körű és tartós károsodására kell számítani. Ez a támadás azért történik, mert a vírusfehérje idegen a szervezet számára. ​És mivel minden további új mRNS-oltás a szervezet számára idegen fehérje előállítását irányítja, hasonló mértékű károsodásra kell számítani újra és újra. Ezek a rémálomszerű forgatókönyvek minden egyes emlékeztető oltással súlyosbodnak.

Továbbá várható, hogy az oltási tételek plazmid-DNS-sel való szennyeződése nem a kivétel, hanem inkább a szabály lesz, mivel nincs költséghatékony módszer a tömegesen előállított RNS megbízható elválasztására a plazmidoktól. ​Ezért elkerülhetetlen a sejtek elleni hosszan tartó autoimmun támadás, ha plazmid DNS-t oltanak be. Azáltal, hogy idegen tervrajzot juttatunk a testünkbe, az élet minden egyes könyve visszafordíthatatlanul megváltozhat. Ha megtörténik a tervrajz beillesztése az emberi kromoszómánkba, számtalan sejtfunkció tartósan ​megzavarható. Rosszindulatú betegségek léphetnek fel, és a várható élettartam drasztikusan csökkenhet. Véget nem érő betegségek és szenvedés lehet az érintettek sorsa. Egy olyan horrorforgatókönyv van kialakulóban, amely számtalan olyan embert érinthet, akiket szeretünk és a szívünkbe zártunk. Rajtunk múlik, hogy ezt megakadályozzuk!

Minden embernek világszerte azonnal fel kell állnia és leállítania minden RNS-injekciót!

Hivatkozások

(1) Bansal S. et al. (2021) Cutting Edge: Circulating Exosomes with COVID Spike Protein Are Induced by BNT162b2 (Pfizer-BioNTech) Vaccination prior to Development of Antibodies: A Novel Mechanism for Immune Activation by mRNA Vaccines. J Immunol 207:2405–2410.

(2) Mörz M. (2022) A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19. Vaccines 10:1651.

(3) https://doctors4covidethics.org/on-covid-vaccines-why-they-cannot-work-andirrefutable-
evidence-of-their-causative-role-in-deaths-after-vaccination/

(4) McKernan K. (2023) Sequencing of bivalent Moderna and Pfizer mRNA vaccines reveals nanogram to microgram quantities of expression vector dsDNA per dose. https://osf.io/b9t7m/

(5) Nushida H. et al. (2023) A case of fatal multi-organ inflammation following COVID-19 vaccination. Leg Med 63: 102244.

(6) Estep B.K. et al. (2023) Skewed fate and hematopoiesis of CD34+ HSPCs in umbilical cord blood amid the COVID-19 pandemic. iScience 25: 105544.

(7) Hanna N. et al. (2022) Detection of Messenger RNA COVID-19 Vaccines in Human Breast Milk. JAMA Pediatr. 176:1268–1270.

(8) Weström B. et al. (2020) The Immature Gut Barrier and Its Importance in Establishing Immunity in Newborn Mammals. Front Immunol. 11:1153.

Kapcsolódó